Bedrefinans.no lån

Bedrefinans.no er en tjeneste som veileder deg i markedet av lån og kredittkort. Bedrefinans.no gir informasjon om ulike banker og kredittilbydere og deres produkter. For å kunne lettere sammenligne ulike forbrukslån har Bedrefinans.no kategorisert og rangert ulike finansielle produkter, slik at besøkende kan finne låneavtaler som passer best med deres behov.

Forbrukslån

Når du er i en vanskelig økonomisk periode så kan det være lurt å ta opp et forbrukslån til du kommer deg på beina igjen. Hos Bedrefinans.no vil du finne ulike forbrukslånavtaler som kan passe dine behov. På nettsiden til Bedrefinans.no har de vurdert en rekke finansielle produkter. Kategoriseringen og sorteringen er basert på populæritet og en generell vurdering av produktenes vilkår, bruksmuligheter, saksbehandlingstid og mye mer.

På nettstedet til Bedrefinans.not finner du en oversiktlig tabell som sammenligner forbrukslån. Du ser hvor mye du kan låne, hvor lang løpetiden er, hvem produktet er åpent for, kort info og lenke til å søke lånet.  Folkia tar ikke betalt for denne tjenesten, så dette er helt gratis for deg.

Hvilke tilbydere finner du hos Bedrefinans.no?

Bedrefinans.no dekker de fleste lånetilbyderne på det norske markedet, blant annet vil du finne GE Money, Lendo, Nordax, Folkia, Online 24 og Finansiering 24.

Søknadskriterier

Hvem som kan få et forbrukslån er avhengig av lånetilbyderne samt detaljer som hvor mye du vil låne og hvor mye inntekt du har. Men det finnes noen generelle krav. De fleste krever at du er minst 18 år eller eldre, og at du har en inntekt på en viss sum. I tillegg bør du ikke ha noen betalingsanmerkninger.

Spar tid og finn riktig forbrukslån

Når du søker forbrukslån via Bedrefinans.no, så vil ikke nettstedet ha noen innflytelse på om du får innviglet lånet eller ikke. Bedrefinans.no er kun en tjeneste som gir deg muligheten til å sammenligne ulike finansielle produkter. Ved å bruke Bedrefinans.no for å finne ditt forbrukslån så vil du spare tid, ettersom den har samlet en rekke lånetilbydere på et og samme sted med mulighet for å deg å gjøre en rask sammenligning.

Se også Dinside:Forbrukslån samt Forbrukslån.no